Mareven Food

Principala activitate a companiei Mareven este producerea de alimente de o înaltă calitate la un preț accesibil pentru consumul populației  tuturor segmentelor.

Prioritatea activității Companiei este prelucrarea produselor agricole folosind materiale, materii prime, și resurse de muncă locale .

Întreprinderile noastre sunt echipate cu linii de producție moderne, care utilizează progrese tehnologice avansate în domeniul producției de alimente de clasă mondială - Japonia, Elveția, Italia, Germania, Israel.

Toate produsele fabricate la întreprinderile noastre îndeplinesc cele mai înalte standarde de management al calității ISO 9001: 2008.

Ulker

Ülker, este o companie turcă specializată în producția de biscuiți, prăjituri, napolitane, dulciuri, cafea, produse lactate, înghețată, precum și băuturi răcoritoare și alimente pentru copii.

ЗаРодину

"ЗаРодину" este un complex de prelucrare a peștelui din întregul ciclu tehnologic, de la pescuit până la fabricarea produselor finite. Mai mult de 300 de operațiuni tehnologice formează un proces complex de realizare a peștilor de calitate superioară.

Echipamente moderne, de înaltă tehnologie, permit producerea a peste 50 de tipuri de peste de conserve de cea mai înaltă calitate și peste 200 de tipuri de conserve, produse uscate și afumate.